my sweet little friend

måste visa lite bilder på hur soet min misse är 

En sak som han gillar är att dregla...och mycket! när jag fick skolkatalogen nu nyss så kollade han förstås samtidigt och tror du inte att han gör en fet drägelfläck just på mig i katalogen! Jag såg det inte först så sidorna klibbade ihop och det blev jätte fult! hur konstigt det än låter så är det faktiskt sant :( Typiskt min katt alltså, han gör alltid sånt... 



COOLING


sa ju att han gillar att blogga!

Dr. Martens

gillar verkligen dessa kängor från dr. Martens. Jag gillar speciellt de bruna!



vill seröst köpa dessa <3

Hmm....

Go kväll med PLUGG. Men jag börjar faktiskt se ljuset i tunneln och tycker jag börjar kunna det mesta :D
Ska nog snart belöna mig med en sofis mode tidning och gossa med Pricken, my blogg friend you know!

Jag kan ju även berätta att jag fick mitt Mecenat kort idag! Det är ett kort för studenter, man får rabatt på bla bio, topshop, nelly.com, björn borg mm.! Tycker det verkar nice faktiskt!

Söt liten rödhårig tant :]


Juridik är så kul att det är sjukt.

mm....trÅkigt.
Ska inte välja juridikinriktningen i 2:an i alla fall :O

                     
                     
Matar mig själv med en fett lussekatt! Förresten, har ni sett såna innan? väldigt ovanligt i Sveriges land har jag hört, speciellt nu runt jul.
hehehe så rolig jag är då!

Strömmavbrott

Jag ska hämnas på Berit! Hon gjorde så att strömmen var borta igår från 7 på kvällen till typ 12 idag! Där med så bröt jag mitt eget löfte om att göra minst ett inlägg om dagen, men det ville visst inte lilla Berit...
Ska göra två inlägg idag istället. Hmm....undra vad jag ska skriva om... min fantasi börjar ta slut :'(

Aja, ikväll ska jag iaf plugga till ett juridikprov som jag har på onsdag, jag har ehm.., inte öppnat boken än så får väl tvinga mig idag. Buhu.. Sen kan jag ju säga att jag hade min USA tröja på mig i skolan idag, frös inte en enda gång! WOW, coolt, nästan en applåd på det!
Men jag hatar när tröjor blir noppriga, vilket den redan börjar bli efter första gången, så himla fult verkligen. Försökte ta/hitta en bra bild som visar vad jag menar men nej nej hitta inget bra.
Jao, så ser min kväll ut pluGg. YES!!
Men en sak som gör det lättare är en påse
                                           
                                                         Jordnöttsringar!(that's life)

Bäst jag postar detta inlägget nu för strömmen börjar rycka :$ Scary....


Mitt sommar projekt

Tänkte visa er mitt projekt som jag jobbat med under sommaren.

Jag sökte in till en grej som hette modekollo i sommras, och kom in! Vi var ca 20st modeintresserade tjejer mellan 15-21 som hade en extremt rolig och händelsefylld vecka i Borås. Vi besökte bla. nelly.com's huvudkontor- lager och Ginatricots kuvudkontor! Dessutom besökte trenanalytikerna Cay Bond oss och höll en intressant föreläsning.
Efter denna veckan så hade man sommaren på sig att ta till sig det man lärt sig och inspirerats av och göra något kreativt av det. Projektet skulle sedan ställas ut på Fashiondays som var nu i höst.

Jag inspirerades mycket av budskapet om att recycla.

Ett linne jag gjort av eltejp, jag tänkte på olja/läder. Eltejpen fanns över hemma och linnet som jag har som grund var trasigt och skulle egentligen slängas.


En förstor kavaj blev...

Ett par shorts! jag behöll kavajens slag/krage som linning för att det skulle synas vad det varit från början. Jag behöll även kavajens knapp och fickorna.


Min monter på Fashiondays, blev riktigt nöjd faktiskt! tyckte det blev häftigt när jag tejpade och lät tejprullarna hänga ner.

Om du tyckte det lät kul så läs mer här  http://modekollo.se/om

Aj, aj...


Bok tips!

Här kommer ett tips på en grym bok! Den är skriven av Mari Jungstedt och titeln är den farliga leken.
Hehe, har ifs inte läst klart den än men den har varit as bra hittils och jag har läst ungefär en tredjedel av den.
Vi skulle läsa en bok på svenskan och sedan göra en recension på den. Ni vet, inte det roligaste att tvinga sig själv att läsa en bok. Men nu läser jag den även hemma faktiskt :D Var meningen att jag bara skulle läsa i skolan men den var för bra för det!


Här kommer baksidan:

När den gotländska gymnasietjejen Jenny upptäcks av en modellagentur slungas hon in i en värld fylld av pengar, kändisfester och glamour. För den några år yngre Agnes har det inte gått lika bra. Också hon har drömt om ett liv i rampljuset, nu är hon på väg att tyna bort av svåra ätstörningar. Men tragedin väntar också den framgångsrika Jenny. Under en fotografering på den karga gotländska halvön Furillen utsätts hennes pojkvän, modefotografen Markus, för ett brutalt mordförsök. Jenny och Agnes är länge ovetande om att deras liv är inflätade i varandra. Men det finns någon som håller ögonen på dem. Någon som planerar att ingripa i deras öden. Kommer Markus att överleva? Och kan han hjälpa kommissarie Knutas att hitta gärningsmannen innan det är för sent?

Spännande!

Mer earcuffs!

jag har verkligen en crush på earcuffs nu, tyvärr har de små som man har på övre delen av örat tagit slut (den stora modellen är den på första bilden). ska beställa nya snart från sirlig.se, grym webshop med otroligt bra priser tkr jag! vill även beställa långa svarta fjädrar som man kan ha som extensions i håret.

Här kommer tre earcuffs som en kompis till mig "beställt" och ska ge till sin lillasyster i julklapp!



Åhh, måste presentera er för min favvo skjorta som jag har på mig på bilderna nån gång.
Ja, jag ska nog va så tråkig och följa strömmen och börja köra "dagens outfit" hatar det uttrycket men, men. Låter så otroligt fjortis.. ska minsann komma på nåt bättre.

Nuff said! Hare nice! 

Min blogg kompis!

Hello! tänkte ni kunde få se vem som hjälper mig att blogga! Ja han hjälper kanske inte till direkt...snarare tvärtom..
Men soet är han iaf!

Han ville inte alls va med på bild, men tvingade honom,hehe. Därför han ser så fruktansvärt glad ut!

Egen tillverkad fjäder-earcuff, hårsmycke!

Jag tillverkar egna smycken ibland som sagt. Det har mest varit till mej själv men jag funderar på att börja sälja lite faktiskt! Så om någon är intresserad så säg till!  här kommer 2 bilder med fjäder smycken:


Fjädrarna kommer från våra höns! (ja inte den lila då)


Hårsmycke som kan fästas med hårnål i utsläppt hår och med toffs till svans. 

detta är det senaste jag  gjort, tänkte lägga upp fler bilder på andra saker jag gjort, bland annat en ear wrap!

Juste måste ju säga tack till Mickis som fixat en header åt mig idag! en klippa e du! ;D
http://lmceventing.blogg.se/

Kram Elin!

By air mail to miss Elin

WEEIIH! har fått mina nya skor från topshop! Beställde dom från topshop.com för typ en vecka sen. De kom idag direkt från england!
Eftersom jag själv tycker jag är lite för lång för att festa i högklackat (jag är 177, ehm... Känner mig som en giant i det..) så jag har skaffat mig dessa snyggingar!




I love tophop! Dessa kommer användas flitigt framöver, från Topshop.com ca 600:-

Kissing spines

Jag tänkte förklara lite om kissing spines. Jag skrev ju om det i inlägget om min häst och tänkte att det kanske inte är så många som vet vad det är för något, även om man är häst intresserad. 

Kissing spines, eller överridande tornutskott som det heter på svenska, är benämningen på när de dorsala tornutskotten i bröstrygg och/eller ländrygg ligger mycket nära varandra. Hos en del hästar ligger de här tornutskotten så nära varandra att de retar och skaver. De kan också ligga omlott eller vara helt sammanväxta. I kontaktytorna uppstår ben- och benhinnereaktioner och sk falska leder bildas.

Diagnosen ställs genom röntgen eller vid en scintigrafiundersökning. Orsaken kan vara medfödd (exteriörberoende) eller uppkomma pga av felaktigt belastning och träning.
Ungefär 70% av alla hästar har någon grad av kissing spines. Detta kan låta mycket, men endast ca 5% av de hästar som har ryggproblem har problem med just kissing spines. Engelska fullblod är överrepresenterade, ca 90% av dem har någon grad av förändring i tornutskotten. Även valacker av alla raser är överrepresenterade. Detta gäller de som genomgått stående kastration.

Min häst är som sagt av en mycket lätt typ och fullblod/halvblod.


Dumle in my heart<3

MUMS! hittade en påse dumle hemma som jag smyg öppnade.... hihihi
Jag har inte gillat dumle de senaste 6 åren typ. Vet inte varför men jag har nog förätit mig på det nån gång när jag var liten.

Tills nu!  Dumle är ju as gott! Ska aldrig lämna dig mer min dumle humle<3

shopping!!

Här kommer lite bilder på det jag köpte när jag var i gbg i helgen.
Fryser extreeemt mycket i skolan! Det är verkligen jätte kallt, de måste va riktigt snåla som sparar in så mycket att man ska behöva gå och snorfrysa!Därför var jag på jakt efter en FET TRÖJA att bo i, haha. Det blev faktiskt två och jag blev pank men skit samma... Har inte ångrat mig än och kommer inte att göra det när den riktiga sviin kalla vintern kommer!
Dock kännde jag att korshalsbandet som jag köpte var kanske lite onödigt, har ju kors som jag köpt för att göra smycken med hemma. Men, men snyggt tkr jag det är ändå. Sen köpte jag även magnetiska örhängen! då jag inte har hål i öronen och clips ibland syns ganska mycket så är dessa verkligen awersome om du inte har hål!


Magnet örhängen från glitter, 49:-

FET tröja från Monki, 400:-

Gina tricot, 399:-

halsband, gina tricot 99:-

Linne med hål i ryggen, Monki 150 kr, färgen är vinröd med på bilden ser
den lite konsig ut såg jag nu.

Yeah! Nöjd med min shopping faktiskt!

Min häst!

Som sagt så rider jag alltså, fast just nu är min häst tyvärr skadad.
Det är en historia som just nu inte känns så rolig men som börjar med att jag köpte henne den 7 januari 2010. Profetia, eller Fia som jag kallar henne (tråkigt namn på en häst jag vet) är ett sto på 160cm och är 12 år gammal. Hon är e. golden profit xx och u. Sobra.

Jag tränar både hoppning och dressyr med henne, och tävlat hoppning, 100-110 och lite fälttävlan.
Men nu i slutet på denna sommaren/början av hösten har jag kännt att det inte har gått framåt så mycket som det borde ha gjort efter över ett års träning med duktiga tränare osv.
Därför började vi kolla om det fanns något som inte stod rätt till. Vi kollade tänderna på henne men det fanns inget större fel där. Eftersom jag haft en häst innan som hade kissing spines (en sjukdom som kan liknas vid ryggskott) så tänkte vi att det måste kollas upp så inte hon också har det. Vi anlitade därför en equiterapeft som laserbehandlade henne för en låsning som han hittade i korset på henne. Efter det blev allt 100 gånger värre, hon stegrade, sprang/stegrade in i stallet med mig på! Det var helt galet, gick verkligen inte att få stopp på henne!

Så vi gjorde en undersökning på helsingborgs djursjukhus och röntgade även ryggen. Då såg man att hon hade ihop växta kotor, alltså kissing spines. Helt otroligt. Jag har lyckats att hitta 2 hästar som har samma sjukdom. Dock så finns det hopp om att man kan göra en lyckad operation på henne.
En operationstid bokades och det var bara att vänta. Efter några dagar hemma så upptäckte jag att Fias framben var extrems svullet, hela bennet var i samma tjocklek som hennes knä.

Så fruktasnvärt j*vl* TYPISKT. Operationen blev inställd och griffelbenet i fram benet är krossat. Som tur var så skadades inte senor och ligament, väldigt ovanligt enligt veterinären. Men benet har inte läkt så fort som vi hoppats och därför lever vi lite i ovisshet just nu. Kommer bennet först och främst bli bra? Isf kommer operationen att hjälpa? Det kommer ta sjukt långt tid innan jag kan rida och tävla på riktigt och därför är det lite depp på häst fronten just nu....

Men detta var en lite SNABB resume av vad som hänt det senaste, kommer kanske berätta lite mer om min häst -historia, förhoppningsvis en lite roligare sida! Gud vilken lång text det blev nu såg jag! Jaja men här får ni lite bilder på hur min häst der ut, en riktig racinghorse om jag får säga det själv ;)

clearround på 1m i Fritsla









i'm gonna be a brownie

Tjena!
sitter här och har precis duschat och hare bara gött!

jag var i Göteborg med Mickan igår och shoppade. Blev en del saker... När jag kom hem såg jag att jag hade 1 kr kvar på kortet, oupps! Jaja nöjd med köpen är jag i alla fall!

Tänkte visa sakerna jag köpt i ett annat inlägg. Men jag köpte en brun-utan-sol kräm eftersom jag kände att jag verkligen var blek, minns inte exakt vad det var som fick mig att inse det men en blekfis är jag verkligen och måste göra nåt åt det, snabbt, nu!

Sitter och målar naglarna i GULD, fett nice!

seriöst nu då!

Mikaela, (min kompis btw) tyckte jag skulle skaffa en blogg. Jag kom på att jag gjorde en blogg för längesen.... hmmm vad hette den nu igen... juste! Pearlshooter! Cp namn men men.
Därför ska jag börja seriöst här! ehmehm försöka iaf :D 
Hon är lite bättre på det med att blogg läs därför hennes http://lmceventing.blogg.se/

okej, ingen läser detta men skit samma har inget bättre för mig :)
funderar på vad jag ska blogga om :P
Jag rider fast för tillfället är min häst skadad :'( Ledsen i ögat för det....
Men jag gillar kläder och mode också! Sen gör jag endel egna smycken, mest ear cuffs och ear wraps eftersom jag inte har hål i öronen. aa juste, nåt som kanske kan va intressant är att jag gjort lite modelljobb, fast inget stort :P
yeah! that's me :D i kan ta en närmare presentation en annan gång när nån läser min blogg, men här kommer en bild på mig!

aja även om ingen kollar på detta så kan jag säga att jag ska fixa nån design, såhär kan den ju inte se ut om den ska va seriös! inte okej alltså.
hejdå, puss, xoxox lr vad man säger ALLA mina kära läsare.

Helt otroligt snygg!


Älskar verkligen denna skinnjackan! Modellen på den och nitarna som gör att den verkligen sticker ut ur mängden av alla biker-skinnjackor som finns. Den kommer från HM:s samarbets kollektion med Versace.
Allt är perfekt med denna jackan förutom en sak... Priset: 2499:-

RSS 2.0